Henüz Üye Olmadıysan, Hemen Üye Olabilirsin !
Kayıt OL!  

Seri Upgrade Bot Oyundan Çıkmadan - [Steam] - [USKO]
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
C++ => VB6 (Free Sc)

#1
Kod:
void ScBas(DWORD Scid){

DWORD kid = KarakterID();

byte ScBas [] ={0x31,0x03,
  0,0,0,0, //SC ID
  0,0,   //karakterid
  0,0,   //karakterid
  0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00};
memcpy(ScBas + 2,&Scid,4);
memcpy(ScBas + 6,&kid,2);
memcpy(ScBas + 8,&kid,2);
NSend(ScBas,sizeof(ScBas));
}

void FreeSCBas(){
DWORD Free1 = 492024;
DWORD Free2 = 492023;
DWORD Free3 = 500271;
DWORD Free4 = 500097;

if(SkillCheck(492024) == false){ScBas(Free1);}
//if(SkillCheck(492023) == false){ScBas(Free2);}
if(SkillCheck(500271) == false){ScBas(Free3);}
if(SkillCheck(500097) == false){ScBas(Free4);}

}
Bunu vb6 dönüştürebilir misiniz,
paket olarak bastırabilirim ama sc bittiğinde tekrardan algılatıp nasıl bastıracağım
Ara
Cevapla

#2
Kod:
Paket "3103" + AlignDWORD(492024) + KarakterID + KarakterID + "00000000000000000000000000"
Paket "3103" + AlignDWORD(492023) + KarakterID + KarakterID + "00000000000000000000000000"
Paket "3103" + AlignDWORD(500271) + KarakterID + KarakterID + "00000000000000000000000000"
Paket "3103" + AlignDWORD(500097) + KarakterID + KarakterID + "00000000000000000000000000"
zhavia-welcome-to-the-party-grungecake.gif
Cevapla

#3
Private Sub Command6_Click()
PaketYolla "3103" + AlignDWORD(492023) + KarakterID + KarakterID + "00000000000000000000000000"
MsgBox "Bazı Serverlarda Çalışmaz"
End Sub

ben bu şekilde bastıryorum bittiğinde bastırmak için timer eklemen gerek diğer bittikçe basılan şeylerden örnek al
Ara
Cevapla

#4
pek bi espirisi yok aslında ilk bakışta anlamış olman gerekirdi.

Paket "3103" & AlignDWORD("Scrool kodu") & CharID & CharID & "00000000000000000000000000"
Şiirin Adı Hoşgeldin

Pil olup bitmeye , şarjı alıp gitmeye
Cin olup çarpmaya , melek olup kapmaya
Hacker olup sızmaya , Coder olup Yazmaya
Aklı fikri loş geldin , Herkes gibi boş geldin

AMA !!

Yerim dersen formun sillesini,Gider alırsın knightın kellesini

Bazı şeylerin bedeli zamandır

DİSİPLİN vazgeçilmez bir kuraldır

ZOgdYo.png
Ara
Cevapla

#5
Private Sub FreeSc_Timer()
If YürüyenTimer.Enabled = True Or mskontrol.Enabled = True Then
If JobBul = "Rogue" Then
If Check21.Value = 1 Then
FreeScAtakSay1 = FreeScAtakSay1 + 1
If FreeScAtakSay1 = "1" Then
Paket "3103" + AlignDWORD(492023) + KarakterID + KarakterID + "00000000000000000000000000"
End If
If FreeScAtakSay1 = "121" Then
Paket "3103" + AlignDWORD(492023) + KarakterID + KarakterID + "00000000000000000000000000"
FreeScAtakSay1 = 0

Bu şekil yaptım spritbas vardı ona benzetmeye çalıştım ama olmuyor nerede hata yapıyorum(sc bastırmada sorun yok, timer eklemeye çalışıyorum)
Ara
Cevapla

#6
direk paketi göndermeyi denedinmi eger yukardaki fonk. icinde denediysen degişkenlerde yada fonk.larda istediğin gibi dönüş yoktur belki

örnk jopbul="Rogue" calısmıyor olabilir
Şiirin Adı Hoşgeldin

Pil olup bitmeye , şarjı alıp gitmeye
Cin olup çarpmaya , melek olup kapmaya
Hacker olup sızmaya , Coder olup Yazmaya
Aklı fikri loş geldin , Herkes gibi boş geldin

AMA !!

Yerim dersen formun sillesini,Gider alırsın knightın kellesini

Bazı şeylerin bedeli zamandır

DİSİPLİN vazgeçilmez bir kuraldır

ZOgdYo.png
Ara
Cevapla



Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi


Forumdc.org Since 2016